Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

De Groepen

 Het zijn kleine groepjes van maximaal 4 of 5 personen,hierdoor krijgen de cursisten veel persoonlijke aandacht en worden ze actief bij de les betrokken. De cursussen kunnen ook individueel gegeven worden, het voordeel hiervan is dat u de taal snel leert in uw eigen tempo en met persoonlijke aandacht, de lessen worden aangepast aan uw eigen wensen en behoeftes.

Beginners: Voor de cursus Spaans voor beginners, hoeft men geen voorkennis te hebben. Op redelijk korte termijn kunt u de taal in de praktijk gebruiken. Vanaf het begin oefenen we gesprekken, zoals die in allerlei situaties voorkomen met behulp van onder andere CD’s en ander audio materiaal. U spreekt vanaf de eerste les en na een paar weken bent u in staat u op eenvoudige wijze uit te drukken in alledaagse situaties.

Gevorderden: Voor personen die eerder de taal gestudeerd hebben is er een gratis test om het niveau te bepalen. Hierdoor is het mogelijk iemand op de juiste plaats in het leertraject onder te brengen. De cursussen zijn niet diplomagericht.