Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

De foto's op deze pagina laten de verschillende activiteiten zien die naast de lessen worden georganiseerd. Overtuig uzelf, bel nu voor een gratis proefles!

Tel 036 5490867 / 06 - 44 070 846

De methode

Wij gebruiken de laatste technieken van het Europese referentiekader –Raad van Europa- om de Spaanse taal te onderwijzen bovendien is onze methode interactief. Wij maken tijdens de lessen gebruik van een tekstboek. Naast het oefenen van het luisteren en het spreken in de Spaanse taal wordt in elke les speciaal aandacht gegeven aan de Spaanse grammatica. Ook wordt, nadat men de Spaanse taal enigszins beheerst, naast het lesboek tijdens de les aandacht gegeven aan het lezen van Spaanstalige kranten of korte Spaanse verhalen en kleine boeken en teksten waar de cursist specifieke belangstelling voor heeft. Door middel van spellen zoals Bingo, Parchís (mens-erger-je-niet) of Memoria (memory) e.a. oefenen we het geleerde in de praktijk, vergroten de leerlingen hun Spaanse woordenschat en wordt het vloeiend spreken bevorderd. Tijdens de pauze krijgen de cursisten teksten van Spaanse en Latijns-Amerikaanse muziek. (We zingen ook in het Spaans!)